Dashboarding2024-03-22T13:04:48+01:00

No Code Dashboarding.

Een management cockpit op maat gemaakt voor agencies met alle informatie op één plek.

Creëer een omgeving waarin alle bedrijfs KPI’s samenkomen.

Door middel van no-code is het mogelijk om snel een flexibel en interactief dashboard te ontwikkelen, dat volledig voldoet aan de behoeften van jouw agency en gekoppeld is met jullie tools.

Wil je weten hoe dat er voor jullie uitziet?
Plan een gratis consult, waarin we door de opties heenlopen.

 • Direct na afloop van consult een prijsindicatie

 • Fixed prijs afspraken, geen financiële risico’s

 • Gemiddelde doorlooptijd < 1 maand

 • Geen maximum aantal feedbackrondes, we optimaliseren totdat jij tevreden bent

Het verhaal van No Code (Digital)

No Code Digital is ontstaan door de behoefte van een bureau naar een integraal systeem op maat.

De ontwikkeling van een systeem op maat heeft grote financiële risico’s, wegens hoge uurtarieven, uitloop van werkzaamheden en dure onderhoudscontracten.

Met de komst van no code vervallen deze risico’s. No code is dé manier om systemen en automatiseringen te ontwikkelen zonder te programmeren.

Dankzij no code bedenken we voor ieder type bureau de juiste oplossing. Een veel terugkerende vraag is dashboarding. En zo ontwikkelden we het succesvolle No Code Dashboard.

Waarom een No Code Dashboard?

 • Gekoppeld
  We koppelen met (bijna) alle tools die jij als agency gebruikt. Hierdoor heb je alle informatie op één plek.

 • Automatisch
  Geen handmatige exports en imports, maar automatisch ophalen en verwerken van jouw informatie. Direct inzicht zonder tijdverlies van de data voorbereiding.

 • Interactief
  Het dashboard vertoont niet alleen informatie zoals normale dashboard tools doen, maar voegt ook zelf relevante informatie toe.

 • Flexibel
  Makkelijk aan te passen en nieuwe functionaliteiten toe te voegen.

 • Volledig op maat
  Met no code is maatwerk haalbaar voor iedereen. Hierdoor groeit het dashboard mee met alle behoeftes van de organisatie.

Deze bedrijven gingen je voor.

Logo mediabirds

Kies uit 2 dashboard opties.

1. Web-applicatie dashboard

Met het no code platform Appsheet bouwen wij dashboard web-applicaties op maat. Een omgeving die aansluit op jouw systemen.

Als Appsheet specialist halen wij alles uit het platform en weten we precies wat het kan. We leggen een sterke fundering, waardoor er eenvoudig extra functionaliteiten, overzichten en eventueel automatiseringen mogelijk zijn.

2. Spreadsheet dashboard

Misschien heb je al een spreadsheet met dashboard informatie en vind je dit prettig werken.

Je typt informatie over of werkt met exports en imports van je bestaande tooling.

Deze spreadsheet kunnen we automatiseren, zodat je constant de juiste informatie ingeladen krijgt.

Daarbij bouwen wij flexibiliteit in, zodat je de spreadsheet kan blijven aanpassen en verbeteren, zonder de automatisering stuk te maken.

Gekoppeld met de tools van jouw organisatie.

Overzicht van tools

Staat jouw tool niet in ons overzicht? Laat het ons weten; waarschijnlijk kunnen we er wel mee koppelen.

Exact

Pipedrive

Simplicate

Gripp

Hubspot

YUKI

Nmbrs

Teamleader

Teamwork

Moneybird

ActiveCampaign

Ahrefs

Airtable

Apigee

Apollo

Veel gestelde vragen.

Wat is no-code?2024-02-28T09:36:33+01:00

Door middel van de no-code technologie ontwikkel je makkelijk en snel software op maat zonder code te schrijven. Door drag-and-drop en configuraties zijn de software applicaties (lees: bedrijfssystemen) makkelijk aan te passen en bewegen daardoor mee met alle behoeftes van de organisatie.

Wat is het belang van een no-code dashboard?2024-02-28T09:36:28+01:00

Als agency eigenaar wil je altijd grip op je organisaties. Dat lijkt me duidelijk. Je gebruikt tools met belangrijke informatie van je organisatie op het gebied van leads, projectmanagement, personeel en financieel. Dit zijn misschien wel 2, 3 of zelfs 4 verschillende tools.

Je bent overgeleverd aan de ingebouwde dashboarding mogelijkheden van de tools zelf. Hier missen inzichten en KPI’s die voor jou belangrijk zijn en misschien mist ook de koppeling met andere belangrijke informatie wel.

Wellicht heb je dit allemaal al getackeled en staat de informatie gebundeld in een Spreadsheet. Toch ook hier ben je iedere maand tijd aan kwijt om de informatie kloppend te maken door middel van handmatige exports en imports of simpelweg ‘overkloppen’ van informatie.

Met een no-code dashboard kun je al deze problemen oplossen; Een flexibel dashboard of spreadsheet met alle informatie die je nodig hebt, volledig automatisch gevuld met de belangrijkste informatie van jouw organisatie. Grip op de organisatie, maar dan op de automatische piloot.

Wat kost een no-code dashboard?2024-02-28T09:36:21+01:00

De dashboards zijn op maat en daarom lopen de prijzen ook uiteen. Dat is ook de kracht van dit type dashboard. Ieder bedrijf is anders, gebruikt andere tools en heeft andere KPI’s. Om een prijsindicatie te krijgen hebben wij daarom meer informatie van jullie nodig.

Plan een gratis consult in en ik kan direct na het consult een voorstel doen.

Wij werken op basis van fixed prijs. Geen verassingen dus. Om een fixed prijs te kunnen hanteren doen wij altijd een scope om het dashboard volledig op ‘papier’ uit te werken. Zo weten jullie wat je krijgt en wij wat we moeten doen. Na het consult doen wij een voorstel voor de scope en geven al een indicatie van de ontwikkeling. Hierdoor weet je, zonder nog maar iets uit te geven, wat je kan verwachten.

Wat is de doorlooptijd?2024-02-28T09:36:00+01:00

De dashboards zijn op maat en daarom lopen ook de doorlooptijden uiteen. Een eerste versie van de scope hebben we meestal na 1,5 weken opgeleverd. Na samen akkoord op de scope is de oplevering van de eerste versie gemiddeld na 2 weken. Dit verschilt per project, maar wordt duidelijk gecommuniceerd. Mits feedback snel door jullie wordt gegeven kan er binnen een maand dus al een volledig op maat no-code dashboard staan!

Plan nu een gratis consult!


Laadt de kalender niet? Gebruik dan deze link:
https://calendar.app.google/UAj84iEyM1oxhpwa7

Of laat je e-mailadres achter

Dan nemen wij contact met je op, om erachter te komen hoe jouw no code dashboard eruit komt te zien.