Over ons.

Het team van No Code Digital combineert jeugdig enthousiasme met ervaren expertise om je organisatie verder te helpen met op maat gemaakte bedrijfssoftware en automatiseringen, gebruikmakend van state-of-the-art no-code ontwikkelingstools.

Ontstaan van No Code Digital.

No Code Digital is voortgekomen uit een opgelost probleem voor het online marketingbureau Reputatiefabriek. Het bureau had behoefte aan een systeem dat naadloos integreerde met bestaande tools en processen, flexibel genoeg was om zich aan te passen aan nieuwe behoeften, en tegelijkertijd betaalbaar bleef in ontwikkeling en onderhoud.

Al snel kozen we voor de no-code ontwikkelingstechniek, waarmee op maat gemaakte systemen en automatiseringen mogelijk zijn.

Met de tijd heeft No Code Digital zich gespecialiseerd in no-code oplossingen voor bureaus die werken met Google Workspace. Ontdek hier meer over ons als Google Automation Agency.

Ons team.

Donny
DonnyMede-eigenaar
No-Code Enthousiast met een achtergrond in Digital Business & Innovation (MBA).

Donny heeft een passie voor procesoptimalisatie, automatisering en de toepassing van de nieuwste technologieën om zo een concurrentievoordeel te realiseren.

Leon
LeonMede-eigenaar
Met zijn levenslange ervaring als ondernemer brengt Leon een heldere structuur in de bedrijfsprocessen van No Code Digital en de klanten van No Code Digital.
Vaibhav
Vaibhav(No) code specialist
Vaibhav koestert een diepgaande passie voor het oplossen van complexe problemen, waardoor geen enkel project te groot of te uitdagend is.

Zijn ongeëvenaarde vermogen om altijd innovatieve oplossingen te vinden voor diverse uitdagingen maakt hem een onmisbare kracht binnen het No Code Digital team.

Ashfaq
Ashfaq(No) code specialist
Met 25 jaar ervaring in de IT-sector, brengt Ashfaq een schat aan kennis aan boord.

Hij past deze ervaring toe door kritisch te blijven, grondig te evalueren en te verbeteren tijdens het ontwikkelingsproces, wat resulteert in een hoogwaardig eindproduct.

Specialismes.

Google Appsheet

Met het no code platform Google Appsheet bouwen wij web-applicaties op maat. Een omgeving die aansluit op bestaande systemen.

Als Appsheet specialist halen wij alles uit het platform en weten we precies waar het wel en niet geschikt voor is. We leggen een sterke fundering, waardoor extra functionaliteit zo gebouwd is.

Google Apps Script

In sommige situaties ontkomen we er niet aan om toch code te gebruiken. Met Google Apps Script zijn de mogelijkheden eindeloos, zeker in combinatie met het no code platform Appsheet.

Met Apps Script specialisten aan boord heeft No Code Digital alles wat nodig is om Google Workspace te bedienen in hun vraag naar automatisering en/of een systeem op maat.

Zenphi

Als Zenphi partner gebruiken we dit platform om complexe workflows te automatiseren. Het integreert niet alleen met Google Workspace producten, maar ook met andere tools.

Dit platform is onze krachtige ‘automatiseringsmotor’.

Zenphi partner logo

Wil je ook verder groeien?
Plan dan een gratis consult waarin we advies geven over de mogelijkheden die zijn afgestemd op jullie specifieke situatie. Ontdek wat no code voor jou kan betekenen!