Home > Over ons

Over ons

No Code Digital beschikt over het jonge enthousiasme en de ervaren expertise. Wij zijn gespecialiseerd in het no-code platform Google Appsheet en brengen daarmee innovatie naar het MKB.

No Code Digital is ontstaan uit het online marketing bureau Reputatiefabriek. Reputatiefabriek had behoefte aan een systeem dat naadloos aansloot op de huidige processen, maar wilde niet vastzitten aan een dure partij. Reputatiefabriek bevond zich in de ‘spreadsheet fase’ en had een werkwijze ontwikkeld dat zich vooral afspeelde in verschillende tools en veel, heel veel, spreadsheets. Deze werkwijze, samen met de groei die Reputatiefabriek doormaakte, zorgde voor steeds meer fouten.

No Code Digital ontstond wanneer het probleem van Reputatiefabriek werd opgelost. Op basis van de no-code ontwikkeltechniek werden op maat gebouwde systemen ontwikkeld die ervoor zorgden dat eerder gemaakte fouten onmogelijk werden.

Google Appsheet logo

Ons team

Donny Kool
Donny KoolMede-eigenaar
No-Code Enthousiast met een achtergrond in Digital Business & Innovation (MBA). Hij heeft een passie voor procesoptimalisatie, data en technologie.
Leon Hamelink
Leon HamelinkMede-eigenaar
Met zijn levenslange ervaring als ondernemer brengt Leon een heldere structuur in de bedrijfsprocessen van No Code Digital en de klanten van No Code Digital.
Fahim Ali
Fahim AliAppsheet en App Script specialist
Fahim heeft jarenlang trainingen gegeven binnen het Google Workspace domein. Met deze ervaring haalt Fahim alles uit Google Appsheet wat mogelijk is.
Raqib Maas
Raqib MaasNo-code developer
Na zijn stage en is Raqib blijven hangen. Raqib heeft veel kennis van Google producten en een mooie achtergrond van IT gerelateerde studies.
Jaimy Farkas
Jaimy FarkasStagiair Marketing
Jaimy loopt sinds oktober bij ons stage. Hij heeft veel ervaring met het oplossen van IT gerelateerde problemen en verbindt zich graag met de business-kant van de IT.

Ook verder groeien? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en no-code quickscan. Ontdek wat no-code voor jullie kan doen!