Home > Over ons

Over ons

Startup No Code Digital beschikt over het jonge enthousiasme en de ervaren expertise. Wij gebruiken de beste no-code tools om innovatie binnen het MKB te verbeteren.

No Code Digital is ontstaan uit het online marketing bureau Reputatiefabriek. Reputatiefabriek had behoefte aan een systeem dat naadloos aansloot op de huidige processen, maar wilde niet vastzitten aan een dure partij. Reputatiefabriek bevond zich in de ‘spreadsheet fase’ en had een werkwijze ontwikkeld dat zich vooral afspeelde in verschillende tools en veel spreadsheets. Deze werkwijze, samen met de groei die Reputatiefabriek doormaakte, zorgde voor steeds meer fouten.

No Code Digital ontstond wanneer het probleem van Reputatiefabriek werd opgelost. Op basis van de no-code ontwikkeltechniek werden op maat gebouwde systemen ontwikkeld die ervoor zorgden dat eerder gemaakte fouten onmogelijk werden. Door deze ervaringen heeft No Code Digital zich ontwikkeld als Appsheet specialist.

Ons team

Donny Kool
Donny KoolEigenaar
No-Code Enthousiast met een achtergrond in Digital Business & Innovation (MBA). Hij heeft een passie voor procesoptimalisatie, data en technologie.
Leon Hamelink
Leon HamelinkEigenaar
Met zijn levenslange ervaring als ondernemer brengt Leon een heldere structuur in de bedrijfsprocessen van No Code Digital en de klanten van No Code Digital.
Ceylan Albrecht
Ceylan AlbrechtNo-Code Specialist
Als informatiekunde student met een passie voor ICT en duurzaamheid is Ceylan een sterke toevoeging voor het team. Ze vindt gebruiksvriendelijkheid enorm belangrijk en zorgt er altijd voor dat de no-code toepassing het juiste resultaat oplevert.

Wil je ook verder groeien? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en gratis analyse om no-code voor jullie te laten werken!