Home > Over ons

Over ons.

No Code Digital beschikt over het jonge enthousiasme en de ervaren expertise.

No Code Digital is ontstaan uit een opgelost probleem voor online marketing bureau Reputatiefabriek. Ze hadden behoefte aan een systeem dat aansloot op de bestaande tooling en processen, flexibel genoeg is om mee te bewegen met nieuwe behoeften en niet te duur is in ontwikkeling en onderhoud.

Als snel kwamen we terecht bij de no-code ontwikkel techniek waarbij op maat gemaakte systemen en automatisaties mogelijk zijn.

Na verloop van tijd heeft No Code Digital zich gespecialiseerd op no-code oplossingen voor bureaus met Google Workspace.

Leer hier meer over ons als Google Automation Agency.

Ons team.

Donny Kool
Donny KoolMede-eigenaar
No-Code Enthousiast met een achtergrond in Digital Business & Innovation (MBA). Donny heeft een passie voor procesoptimalisatie, data en technologie.
Leon Hamelink
Leon HamelinkMede-eigenaar
Met zijn levenslange ervaring als ondernemer brengt Leon een heldere structuur in de bedrijfsprocessen van No Code Digital en de klanten van No Code Digital.
Fahim Ali
Fahim AliAppsheet en App Script specialist
Fahim heeft jarenlang trainingen gegeven binnen het Google Workspace domein. Met deze ervaring haalt hij alles uit Google Appsheet wat mogelijk is.
Raqib Maas
Raqib MaasNo-code developer
Raqib is na zijn stage aan de slag gegaan als no-code specialist. Hij heeft veel kennis van Google producten en een uitgebreide achtergrond in IT.

Ook verder groeien? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en no-code quickscan. Ontdek wat no-code voor jullie kan doen!