Google Automation Agency.

Als Google Automation Agency helpen wij Google Workspace gebruikers automatiseringen en bedrijfssoftware op maat te bouwen, maar dan betaalbaar.

Aan de slag met jouw Google Workspace

Heel lang was er voor het MKB geen makkelijke manier om automatisering op maat en software op maat te integreren met jouw Google omgeving.

Met de komst van Appsheet is daar verandering in gekomen.

In 2020 heeft Google no code platform Appsheet gekocht. Appsheet heeft na de overname een enorme groei doorgemaakt. Door Forrester wordt Google Appsheet gezien als het leidende no code/low code platform in de markt. Met Google Appsheet bouw je applicaties op maat die naadloos integreren met Google producten, zonder te programmeren.

Na de overname zijn er veel nieuwe functionaliteiten bijgekomen en dit heeft ervoor gezorgd dat volledige automatiseringen mogelijk zijn. Mogelijkheden die voorheen alleen voor Enterprise organisaties bereikbaar waren, zijn nu ook voor het MKB toegankelijk.

Wij gebruiken hiervoor state-of-the-art no code tools. Tools gebouwd voor én door Google. Hiermee bouwen wij automatiseringen op maat en software op maat die naadloos aansluiten op jouw situatie en Google Workspace omgeving.

Forrester Research diagram met Appsheet

“Wanneer bedrijfsprocessen afhankelijk zijn van handmatige handelingen, wordt vaak kostbare tijd verspild aan het bijwerken van systemen in plaats van zich te concentreren op werk dat de onderneming vooruithelpt. Bovendien is de kans op (communicatie) fouten groot. Medewerkers die de processen uitvoeren staan het dichtst bij deze uitdagingen, dus hen in staat stellen om deze processen te optimaliseren en te automatiseren is erg belangrijk voor bedrijfsinnovatie.”

Amit Zavery
Vice President and General Manager, Business Application Platform, Google Cloud

Google Appsheet logo

Wat is no code of low code?

Met no code bouw je snel web applicaties. No code kenmerkt zich ook door de visuele manier van ontwikkelen. Een no code developer (ofwel citizen developer) bouwt apps door simpele configuraties. Hierdoor kan snel een prototype live gezet worden, waardoor gebruikers direct feedback geven. De applicatie wordt verbeterd en kan snel live voor alle gebruikers.

Lees hier meer over no-code.

Wat voor Google Automation is mogelijk?

Software op maat

Met Google Appsheet bouwen we applicaties op maat. Applicaties die aansluiten op bestaande systemen via een van onze koppelingen. Voorbeelden van applicaties zijn o.a. taak- en urenregistratie, dashboarding, planning, inkoopbeheer, facturatie en nog veel meer.

Als Appsheet specialist halen wij alles uit de tool en weten we precies waar het wel niet geschikt voor is. We bouwen een applicatie op maat en leggen een sterke no-code fundering. Hierdoor kunnen we makkelijk nieuwe applicaties en automatiseringen doorvoeren of jullie doen dit zelf. Ook daar kunnen we ondersteunen waar nodig.

Automatisering op maat

Appsheet is enorm sterk in het ontwikkelen van applicaties, maar is wat minder geschikt om complexe automatiseringen uit te voeren.

Uiteindelijk wil je dat terugkerende taken automatische worden uitgevoerd. Hierdoor bespaar je tijd en voorkom je menselijk fouten. Wanneer zo’n flow van repeterende taken moet worden uitgevoerd is afhankelijk van jouw situatie. Dit kan elke maandag om 9 uur zijn, wanneer je een type mail ontvangt, wanneer je iets in de drive upload, wanneer je in Appsheet op een knop drukt, wanneer je een formulier is ingevuld, wanneer je een lead toevoegt in je eigen tool en nog veel meer. We kunnen hierdoor bijna alles automatiseren.

Integreer Google Workspace producten met jouw externe systemen

Voorbeelden van koppelingen

Onze Google Workspace automatiseringen

Google Workspace

Google Workspace
automatiseringen.

Google Workspace
automatiseringen.

Waarom No Code Digital als Appsheet specialist?

Wij beschikken over jarenlange Appsheet ervaring. We kennen de mogelijkheden en de beperkingen. We weten wanneer Appsheet de juiste oplossing is en wanneer niet.

  • We koppelen jouw bestaande systemen
  • We denken mee om tot de beste oplossing te komen voor jouw specifieke situatie

  • Tot 10x snellere oplevering dan bij een traditioneel softwarebedrijf

  • Geen langlopende contracten
  • We leveren een volledige done-for-you service of leren jouw collega’s om zelf je bedrijf te automatiseren

Wil je ook verder groeien?
Plan dan een gratis consult waarin we advies geven over de mogelijkheden die zijn afgestemd op jullie specifieke situatie. Ontdek wat no code voor jou kan betekenen!