Home > Google Automation Agency

Google Automation Agency.

Als Google Automation Agency helpen wij Google Workspace gebruikers automatiseringen en bedrijfssoftware op maat te bouwen, maar dan betaalbaar.

Aan de slag met jouw Google Workspace

Heel lang was er voor het MKB geen makkelijke manier om automatisering op maat en software op maat te integreren met jouw Google omgeving.

Met de komst van no-code is daar verandering in gekomen.

Het begon in 2020 wanneer Google no-code platform Appsheet kocht. Appsheet heeft na de overname een enorme groei doorgemaakt. Door Forrester wordt Google Appsheet gezien als het leidende no-code/low-code platform in de markt. Met Google Appsheet bouw je applicaties op maat die naadloos integreren met Google producten.

Na de overname zijn er veel nieuwe innovaties bijgekomen en dit heeft ervoor gezorgd dat volledige automatiseringen mogelijk zijn. Mogelijkheden die voorheen alleen voor Enterprise organisaties bereikbaar waren, zijn nu ook voor het MKB toegankelijk.

Wij gebruiken hiervoor state-of-the-art no-code tools. Tools gebouwd voor of door Google. Hiermee bouwen wij automatiseringen op maat en software op maat die naadloos aansluiten op jouw situatie en Google Workspace omgeving.

Forrester Research diagram met Appsheet

“Wanneer bedrijfsprocessen afhankelijk zijn van handmatige handelingen, wordt vaak kostbare tijd verspild aan het bijwerken van systemen in plaats van zich te concentreren op werk dat de onderneming vooruithelpt. Bovendien is de kans op (communicatie) fouten groot. Medewerkers die de processen uitvoeren staan het dichtst bij deze uitdagingen, dus hen in staat stellen om deze processen te optimaliseren en te automatiseren is erg belangrijk voor bedrijfsinnovatie.”

Amit Zavery
Vice President and General Manager, Business Application Platform, Google Cloud

Wat is er mogelijk?

Software op maat

Met Google Appsheet bouwen we applicaties op maat. Applicaties die aansluiten op bestaande systemen via een van onze koppelingen. Voorbeelden van applicaties zijn o.a. taak- en urenregistratie, dashboarding, planning, inkoopbeheer, facturatie en nog veel meer.

Als Appsheet specialist halen wij alles uit de tool en weten we precies waar het wel niet geschikt voor is. We bouwen een applicatie op maat en leggen een sterke no-code fundering. Hierdoor kunnen we makkelijk nieuwe applicaties en automatiseringen doorvoeren of jullie doen dit zelf. Ook daar kunnen we ondersteunen waar nodig.

Automatisering op maat

Appsheet is enorm sterk in het ontwikkelen van applicaties, maar is wat minder geschikt om complexe automatiseringen uit te voeren.

Uiteindelijk wil je dat terugkerende taken automatische worden uitgevoerd. Hierdoor bespaar je tijd en voorkom je menselijk fouten. Wanneer zo’n flow van repeterende taken moet worden uitgevoerd is afhankelijk van jouw situatie. Dit kan elke maandag om 9 uur zijn, wanneer je een type mail ontvangt, wanneer je iets in de drive upload, wanneer je in Appsheet op een knop drukt, wanneer je een formulier is ingevuld, wanneer je een lead toevoegt in je eigen tool en nog veel meer. We kunnen hierdoor bijna alles automatiseren.

Koppel je organisatie makkelijk en snel

Voorbeelden van koppelingen

Waarom No Code Digital als Google Automation Agency?

Wij beschikken over jarenlange Google Workspace ervaring. We kennen de mogelijkheden en de beperkingen voor automatiseringen op maat en software op maat binnen je Google domein en gebruiken daarvoor state-of-the-art tools.

Voordelen om met ons te werken:

  • Wij zorgen voor een koppeling met jullie bestaande systemen
  • Wij leveren voor een laag tarief no-code specialisten
  • Zelf doen? We leiden jouw mensen op, zodat je voor intern tarief kan ontwikkelen
  • Geen langlopende contracten. Je kunt opzeggen wanneer je wilt

Ook verder groeien? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en no-code quickscan. Ontdek wat no-code voor jullie kan doen!