Home > Appsheet specialist

Appsheet specialist

No Code Digital is de Appsheet specialist van Nederland. Als Appsheet partner zorgen we voor bedrijfssystemen op maat voor het MKB.

Wat is Appsheet?

Appsheet is het #1 no-code ontwikkelplatform waarmee applicatiesoftware gebouwd wordt. De applicaties zijn te gebruiken op mobiel, tablet en computer (en zijn dus responsive). Om applicaties te bouwen gebruik je jouw bestaande gegevensbronnen zoals Google Drive (Spreadsheets), Office 365 (Excel) en/of data uit jullie bestaande systemen. Dit maakt de ontwikkeling nog toegankelijker. Opschalen naar een SQL database is ook mogelijk.

Appsheet is in januari 2020 overgenomen door Google. Hierdoor heeft Appsheet in enorme groei doorgemaakt en wordt het door Forrester gezien als het leidende no-code/low-code platform in de markt (zie afbeelding). Zeker als je dat afzet tegen de licentiekosten die je betaald ten opzichte van andere platforms.

Appsheet maakt gebruik van de agile softwareontwikkeling methode genaamd Rapid Application Development (RAD). Deze methode maakt het mogelijk om snel applicaties te bouwen en ze simpel aan te passen.

Forrester Research diagram met Appsheet
Google Appsheet logo

Wat is no-code of low-code?

Met no-code bouw je snel web applicaties. No-code kenmerkt zich ook door de visuele manier van ontwikkelen. Een no-code developer (ofwel citizen developer) bouwt apps door simpele configuraties. Hierdoor kan snel een prototype live gezet worden, waardoor gebruikers direct feedback geven. De applicatie wordt verbeterd en gaat live voor alle gebruikers.

Lees hier meer over no-code.

Waarom No Code Digital als Appsheet specialist?

Wij beschikken over jarenlange Appsheet ervaring. We kennen de mogelijkheden en de beperkingen. We weten wanneer Appsheet de juiste oplossing is en wanneer niet.

Voordelen om met ons te werken:

  • Wij zorgen voor een koppeling met jullie bestaande systemen
  • Wij leveren voor een laag tarief no-code specialisten
  • We leiden jouw mensen op, zodat je voor intern tarief kan ontwikkelen
  • Geen langlopende contracten. Je kunt opzeggen wanneer je wilt
No Code Digital logo

Ook verder groeien? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en no-code quickscan. Ontdek wat no-code voor jullie kan doen!