Cases.

Benieuwd wat wij voor anderen hebben kunnen betekenen? Bekijk hier de oplossingen die we voor verschillende organisaties hebben geleverd.

Legenda.

De oplossing gemaakt met…

Voor de ontwikkeling van de web-applicatie omgeving.

Voor de ontwikkeling van complexere automatiseringen.

Voor de ontwikkeling van complexere automatiseringen.

etc..

Jouw tool voor extra functionaliteit, meer inzicht en integraties.

Inzicht toekomstige planning.

Digital Agency

Probleem

Missend inzicht in de capaciteit van komende maanden.

Oplossing

Een planning web-applicatie die maanden vooruit de beschikbaarheid op basis van contracten, verlof, ziekte en vakantie, alsook inkomend werk gebaseerd op actieve diensten zoals abonnementen, berekent. Hier plan je medewerkers in en kun je gaten tijdig identificeren.

Onboarding klant.

Creative Agency

Probleem
Handmatig opstarten van nieuwe klanten en/of projecten.

Oplossing
Bij het tekenen van een nieuwe offerte ontvangt de klant automatisch een verwerkersovereenkomst ter ondertekening. Drive folders worden aangemaakt voor het opslaan van ondertekende documenten, en projectmanagementtaken worden automatisch gestart.

Inkoop management.

Digital Agency

Probleem
Missend overzicht van resterend inkoopbudget van de klant

Oplossing
De applicatie beheert het inkoopbudget op basis van factuurregels. Het toont budgetmutaties per klant en stelt gebruikers in staat inkopen te doen die van het budget worden afgetrokken. Daarnaast reserveert het systeem automatisch inkooptoeslag op een inkoop.

Spreadsheet dashboard automatisering.

Digital Agency

Probleem
Handmatig overtypen van KPI cijfers in een spreadsheet wat veel tijd in beslag neemt.

Oplossing
Automatisch ophalen van informatie uit Gripp, Yuki en Nmbrs en deze met slimme formules inladen in de spreadsheet. Gebruikmakend van een verborgen tabblad met leesbare data van deze tools, wordt met formules deze data op de juiste plekken ingevuld voor een automatisch dashboard.

Omzet forecasting.

Digital Agency

Probleem
Missend inzicht in historisch en toekomstige omzet in Gripp.

Oplossing
Op basis van opdracht- en contractinformatie wordt omzet voorspeld tot 2 jaar voorruit. Gebruiksvriendelijke omgeving met mogelijkheid voor notities etc.

Urenregistratie op maat.

Digital Agency

Probleem
Bestaande urenregistratie in Simplicate voldoet niet.

Oplossing
Urenregistratie gekoppeld aan Looker Studio voor de rapportage waarbij direct op gekozen taken wordt geschreven o.b.v. de ingeplande uursoort.

Nagebouwde urenregistratie.

Creative Agency

Probleem
Bestaande uurregistratie tool voldoet niet aan wensen.

Oplossing
Uurregistratie tool nagebouwd waardoor missende functionaliteiten en projectmanagement KPI dashboard mogelijk werd.

Planningsmodule op maat.

Digital Agency

Probleem
Bestaande planningsmodule in Simplicate voldoet niet.

Oplossing
Planningsmodule op maat o.b.v. Simplicate data. Mogelijkheid om in te plannen op uursoorten met mogelijk tot vaste aanstelling.

Projectmanagement dashboard.

Digital Agency

Probleem
Missend overzicht van specifieke projectmanagement KPI’s.

Oplossing
Een web-applicatie ontwikkeld waarbij projectinformatie uit Simplicate wordt geaggregeerd op verschillende niveaus met specifieke KPI’s, inclusief targetinstelling en gemiddelde doorontwikkeling, en meer.

Sales dashboard.

Digital Agency

Probleem
Missend overzicht van specifieke sales KPI’s.

Oplossing
Een web-applicatie waarbij salesinformatie uit Simplicate wordt geaggregeerd op verschillende niveaus met specifieke KPI’s. Daarnaast worden saleskosten zoals Google Ads, gemaakte salesuren en overige kosten weergegeven.

Influencer database.

Digital Agency

Probleem
Missende plek voor het centraal managen van influencers

Oplossing
Een influencer-database met geavanceerde filters voor het vinden van geschikte influencers en extra functies voor het verzenden van uitnodigingen, offertes, en contracten.

App-Calculatieblad.

Bouw

Probleem
Spreadsheet calculatieblad mist professionaliteit, indexatie van prijzen is niet automatisch en geschiedinis van gebruik is niet inzichtelijk.

Oplossing
Een web-applicatie die resultaten toont op basis van de logica in het calculatieblad. Daarnaast worden alle aanvragen opgeslagen en worden bij een nieuwe indexatie automatisch nieuwe resultaten gegenereerd.

Factuur organizer.

Digital Agency

Probleem
Facturen vinden in Gmail kost veel tijd.

Oplossing
Alle ontdekte facturen worden automatisch gelabeld om ze gemakkelijk terug te kunnen vinden in je eigen Gmail.

Asset management.

Maak industrie

Probleem
Fabriek managed taken in een Excel lijst, maar verliest het overzicht.

Oplossing
Een web-applicatie op maat waarbij assets, (preventieve) taken, jobs en communicatie gemanaged wordt.

Inzicht onderhanden uren.

Accountancy

Probleem
Missend inzicht in niet gefactureerde nacalculatie uren.

Oplossing
Een web-applicatie die per klant en per maand laat zien hoeveel nacalculatie uren en euro’s nog niet gefactureerd zijn.

Automatische rapportages.

E-commerce

Probleem
Maken van rapportage kost veel tijd en is foutgevoelig.

Oplossing
Voor meerdere webshops worden maandelijks rapportages gegenereerd op basis van WooCommerce resultaten, opgeslagen in een Google Spreadsheet.

Offerte creatie.

Bouw

Probleem
Handmatig offertes maken kostte veel tijd met een vergrootte kans op fouten.

Oplossing
Een web-applicatie waarbij een formulier met gestandaardiseerde informatie wordt ingevuld. Bij het opslaan wordt automatisch een offerte gegenereerd op basis van een Google Doc-template en kan deze met één klik worden verzonden voor ondertekening met DocuSign.

Account dashboard.

Digital Agency

Probleem
Missend overzicht van specifieke relatie en project KPI’s. Daarnaast worden KPI’s ook niet op relatie of multi-bv niveau getoond.

Oplossing
Een web-applicatie waarbij KPI’s op het niveau van relaties en multi-BV’s worden geaggregeerd. Gebruikers kunnen multi-BV’s rechtstreeks in de web-applicatie aanmaken, omdat dit niet in Simplicate bestaat.

Zakelijke incasso’s.

Digital Agency

Probleem
Standaard (consumenten) incasso kunnen gestorneerd worden.

Oplossing
Bij ondertekenen van offerte wordt een mail verstuurd waarbij de klant een machtiging kan afgeven voor de zakelijke incasso. Bij succesvolle machtiging wordt de mandaat Exact gezet, zodat je de zakelijke incasso kan uitvoeren. Klanten kunnen een incasso nu niet meer storneren.

Contractbeheer.

Digital Agency

Probleem
Opstellen en bijhouden van contracten is veel werk.

Oplossing
In een web-applicatie kun je met één klik op de knop een contract genereren op basis van verschillende Google Doc templates. Medewerkers kunnen het contract ondertekenen en hebben toegang tot hun eerdere contracten.

Factuur verwerker.

Digital Agency

Probleem
Verwerken van facturen in het boekhoudpakket kost veel tijd.

Oplossing
Inkomende facturen worden automatisch herkend en opgeslagen in een spreadsheet, waar ze kunnen worden gecontroleerd voordat ze worden ingeboekt in het boekhoudpakket.

Opzet analyse documenten.

Digital Agency

Probleem
Aanmaak van analyse document kost veel tijd.

Oplossing
Een web-applicatie waarbij een formulier met gestandaardiseerde informatie wordt ingevuld. Bij opslaan wordt automatisch een analyse gemaakt op basis van een Google Doc-template, waarbij informatie zoveel mogelijk uit externe systemen wordt gehaald om handmatige invoer te minimaliseren.

Inzicht extern gedeelde docs.

Digital Agency

Probleem
Missend inzicht in extern gedeelde documenten. Mogelijk met belangrijke informatie.

Oplossing
Een web-applicatie die een overzicht biedt van alle documenten waarin ‘risicovolle woorden’ zijn gevonden, door te zoeken in zowel de Gedeelde Drive van de organisatie als de Mijn Drives van alle medewerkers.

Inspectie management.

Woningcorporatie

Probleem
Inspecties worden op papier en met losse foto’s gemaakt, waardoor informatie moeilijk toegankelijk en soms zelfs verloren gaat.

Oplossing
Een inspectie-applicatie, zowel voor web als mobiel en tabblet, waarmee gebruikers foto’s en informatie direct op de juiste plek kunnen opslaan. Iedereen die toegang heeft kunt de inspectie informatie snel terugvinden.

Opname applicatie.

Bouw

Probleem
Opnames worden op papier en met losse foto’s gemaakt, waardoor informatie moeilijk toegankelijk en soms zelfs verloren gaat.

Oplossing
Een opname-applicatie, zowel voor web als mobiel en tabblet, waarmee gebruikers foto’s en informatie direct op de juiste plek kunnen opslaan. Iedereen die toegang heeft kunt de opname informatie snel terugvinden.

Tool-stack management.

Digital Agency

Probleem
Missend overzicht van alle gebruikte tools in de organisatie.

Oplossing
Een web-applicatie waarin alle tools staan en verrijkt met AI-beschrijvingen en handige informatie, toegankelijk voor de hele organisatie, met beperkte toegang tot specifieke gegevens zoals contractinformatie voor gemachtigde gebruikers.

Wil je ook verder groeien?
Plan dan een gratis consult waarin we advies geven over de mogelijkheden die zijn afgestemd op jullie specifieke situatie. Ontdek wat no code voor jou kan betekenen!