No-Code Training.

Start no-code training om voor interne kosten software en automatisering te realiseren.

Waarom no-code training?

Met no-code kun je jouw systemen op maat bouwen, ook in de toekomst. Het mooiste is dat wij je kunnen leren ontwikkelen. Hierdoor bouw je voor intern tarief nieuwe systemen en leer je deze te beheren en optimaliseren.

Voor no-code ontwikkeling is er een leercurve die wij verkorten met no-code trainingen. Eerst leer je de basisbeginselen van no-code ontwikkeling in Appsheet. Vervolgens zijn er ook modules beschikbaar om de diepte in te gaan.

No-code voor nu en de toekomst!

Gebruikmaken van nieuwe software en overstappen op een nieuw systeem kan spannend zijn. Voor geruisloze adoptie moet het systeem bij het bedrijf passen. Dit wil zeggen dat het systeem zo goed mogelijk de processen digitaal weerspiegelt. Helaas zien we dit vaak misgaan. Wanneer systemen niet op maat zijn gemaakt moeten medewerkers concessies doen. Dit zorgt voor workarounds of zelfs fouten. Zelfs als het systeem wel op maat is gemaakt is dit nog geen formule tot succes. Over tijd verandert namelijk je dienst, bedrijf of markt en wil je processen toevoegen, aanpassen of optimaliseren. Hiermee is het op maat gemaakte systeem niet meer op maat.

Neem dus het heft in eigen handen en ontwikkel zelf systemen door middel van no-code. Nu zal het systeem met jou meebewegen in plaats van andersom. Met no-code trainingen bieden wij ondersteuning in dit leerproces.

Wil je ook verder groeien?
Plan dan een gratis consult waarin we advies geven over de mogelijkheden die zijn afgestemd op jullie specifieke situatie. Ontdek wat no code voor jou kan betekenen!