Als agency eigenaar wil je altijd grip op je organisaties. Dat lijkt me duidelijk. Je gebruikt tools met belangrijke informatie van je organisatie op het gebied van leads, projectmanagement, personeel en financieel. Dit zijn misschien wel 2, 3 of zelfs 4 verschillende tools.

Je bent overgeleverd aan de ingebouwde dashboarding mogelijkheden van de tools zelf. Hier missen inzichten en KPI’s die voor jou belangrijk zijn en misschien mist ook de koppeling met andere belangrijke informatie wel.

Wellicht heb je dit allemaal al getackeled en staat de informatie gebundeld in een Spreadsheet. Toch ook hier ben je iedere maand tijd aan kwijt om de informatie kloppend te maken door middel van handmatige exports en imports of simpelweg ‘overkloppen’ van informatie.

Met een no-code dashboard kun je al deze problemen oplossen; Een flexibel dashboard of spreadsheet met alle informatie die je nodig hebt, volledig automatisch gevuld met de belangrijkste informatie van jouw organisatie. Grip op de organisatie, maar dan op de automatische piloot.