Home > Diensten > No-Code Support

No-Code Support

Met No-Code Support heeft no-code 100% van slagen in jouw business en kun jij zorgeloos ontwikkelen of dit volledig aan ons overlaten. Wij helpen wanneer het even niet lukt.

Hoe werkt No-Code Support?

No-Code Support is in het leven geroepen, zodat je zorgeloos aan de slag kan gaan. Je weet zeker dat jouw systeem naar behoren werkt en dit zal blijven doen. No-Code Support bestaat uit twee varianten.

How to Keep Your Business Visible During Crisis

1

Volledige ontzorging

Nadat wij het systeem op maat hebben gemaakt nemen we de volledige support op ons. Omdat we het systeem zelf hebben gemaakt kennen wij het door en door. Eventuele bugs lossen we zo op en beheren daarmee het systeem, zodat deze up-and-running blijft.

2
Ondersteunend

Wij dragen het gebouwde systeem over en geven hierbij alle informatie die nodig is, zodat jullie het beheer kunnen overnemen. Het volgen van de No-Code Academy is nodig om alles in goede banen te leiden. Het beheer van het systeem ligt primair bij jullie, maar wij staan klaar wanneer het toch even niet lukt.

Wil je ook verder groeien? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en gratis analyse om no-code voor jullie te laten werken!