Home > Diensten > No-Code Development

No-Code Development

Gebruik je ook verschillende soorten tools en spreadsheets, zodat alle ballen in de lucht blijven? Met no-code development zorg je dat (bestaande) systemen beter gaan presteren.

Hoe werkt no-code?

No-code kenmerkt zich door zijn visuele manier van ontwikkelen. Een ontwikkelaar bouwt al door middel van simpele configuraties applicaties. Hierdoor kan snel een prototype live gezet worden, waardoor gebruikers feedback kunnen geven. De applicatie wordt bijgesteld, gewijzigd en/of geoptimaliseerd, zodat hij live kan voor alle gebruikers.

Alles wordt gebouwd op een no-code platform. Hierin kunnen validaties, regels en bedrijfslogica verwerkt worden waarmee het systeem zich aanpast aan jouw business. Deze platformen maken gebruik van de agile softwareontwikkeling methode genaamd Rapid Application Development (RAD). Met RAD bouw je snel applicaties en pas je het ze simpel aan.

Marketing Tips And Tricks For Your Website
Team work discussion

Het voordeel van no-code

Van oudsher zijn systemen moeilijk aan te passen. Als een bedrijf een nieuwe weg in slaat dan moet het systeem mee veranderen. Dit zorgt voor dure maatwerk oplossingen en een monster van een systeem waar je niet zomaar vanaf stapt, omdat er zoveel geld in zit.

Bij standaard software oplossingen is een aanpassing niet eens mogelijk. Met no-code bouw je je eigen systemen of koppel je een extra systeem aan je bestaande softwarepakket. Door no-code veranderen de systemen zich naar jouw wensen in plaats van andersom.

Daarnaast kan iedereen no-code leren. Daardoor bouw je snel applicaties en ben je niet afhankelijk van een dure partij wanneer een aanpassing gedaan moet worden.

Ontwikkelplatform AppSheet

Google Appsheet logo

AppSheet is het #1 no-code ontwikkelplatform waarmee applicatiesoftware gebouwd wordt. Ze zijn begin 2020 overgenomen door Google. Dit heeft geleid tot aantrekkelijke licentiekosten en ongekende intergatiemogelijkheden.

De applicaties zijn te gebruiken op mobiel, tablet en computer (responsive).

Je gebruikt bestaande gegevensbronnen zoals Google Drive (Spreadsheets), Office 365 (Excel) en/of data uit jullie bestaande systemen. Dit maakt de ontwikkeling nog toegankelijker. Opschalen naar een SQL database is ook mogelijk.

Backoffice systeem op maat

AppSheet is uitermate geschikt om interne bedrijfsprocessen te verbeteren. Dit type applicatie is enorm breed inzetbaar. Van een simpele medewerkers lijst tot een capaciteitsplanning met kloksysteem, waarbij zowel factuurregels als uitbetaal data automatisch gegenereerd worden.

Deze systemen zijn ook geschikt voor medewerkers die veel onderweg zijn. Met de mobiele app updaten ze de status van hun project. Bijvoorbeeld door een afbeelding, handtekening, barcode et cetera toe te voegen of door simpel het project af te vinken.

Wat applicatie voorbeelden

 • CRM systeem
 • Planning

 • Urenregistratie

 • Inkoopmanagement

 • Factuurregels

 • Dashboarding

 • Onboarding

 • Applicaties voor onderweg

 • Real-time nacalculatie

 • Real-time uren controle

 • Ticketsysteem

 • Jouw systeem op maat en meer…

Wil je ook verder groeien? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en gratis analyse om no-code voor jullie te laten werken!