Home > Diensten > No-Code Academy

No-Code Academy

Maak gebruik van de No-Code Academy om voor interne kosten bedrijfssystemen te ontwikkelen.

Waarom de No-Code Academy?

Met no-code kun je jouw systemen op maat bouwen, ook in de toekomst. Het mooiste is dat wij je kunnen leren ontwikkelen. Hierdoor bouw je voor intern tarief nieuwe systemen en leer je deze te beheren en optimaliseren.

Voor no-code ontwikkeling is er een leercurve die wij verkorten met de No-Code Academy. Eerst leer je de basisbeginselen van no-code ontwikkeling in Appsheet. Vervolgens zijn er ook modules beschikbaar om de diepte in te gaan.

Build your first Content Marketing Strategy
Marketing Project

No-code voor nu en de toekomst!

Gebruikmaken van nieuwe software en overstappen op een nieuw systeem kan spannend zijn. Voor geruisloze adoptie moet het systeem bij het bedrijf passen. Dit wil zeggen dat het systeem zo goed mogelijk de processen digitaal weerspiegelt. Helaas zien we dit vaak misgaan. Wanneer systemen niet op maat zijn gemaakt moeten medewerkers concessies doen. Dit zorgt voor workarounds of zelfs fouten. Zelfs als het systeem wel op maat is gemaakt is dit nog geen formule tot succes. Over tijd veranderd namelijk je dienst, bedrijf of markt en wil je processen toevoegen, aanpassen of optimaliseren. Hiermee is het op maat gemaakte systeem niet meer op maat.

Neem dus het heft in eigen handen en ontwikkel zelf systemen door middel van no-code. Nu zal het systeem met jou meebewegen in plaats van andersom. Met de No-Code Academy bieden wij ondersteuning in dit leerproces.

Wil je ook verder groeien? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking en gratis analyse om no-code voor jullie te laten werken!